Forida's Bubble Tea


Vad är Bubble Tea?
Bubble Tea är en underbar dryck med en tebas som serveras kall eller varm. Du kan välja mellan många olika smaker och tillbehör för att få det att passa din smak helt perfekt! Till er som är laktosintoleranta finns det sojamjölk eller mjölkfritt te. Bubble Tea uppfanns i Taiwan på åttiotalet och blev snabbt en populär dryck runt om i världen, och nu har den även nått Sverige!

Ingredienser
Ingredienserna är både naturliga och nyttiga, vi använder ekologiskt odlat te från Taiwan och blandar det med färsk mjölk, frukt eller naturliga aromer och socker.
Vi erbjuder många olika sorters ekologiskt te, grönt , pu er, rött, svart och Oolong te. Vårt Bubble Tea görs alltid på plats!

Tillbehören
Det som kännetecknar Bubble Tea mest är nog tapiokapärlorna och "popping bubbles". Tapiokapärlorna är små kulor gjorda av tapiokamjöl, en slags stärkelse, vilka ger en perfekt konsistens till pärlorna och är perfekta till teet. Popping bubbles är små bubblor fyllda med juice/kräm i olika fruktsmaker och de ger ifrån sig ett litet “pop” när man biter i dem.

Hälsosamt
Mjölk i sig innehåller många nyttiga mineraler och kalcium, och te innehåller antioxidanter och är uppiggande. Det finns även te med frukt i, och frukt innehåller ju C-vitamin. Det gör att vårt Bubble Tea är en väldigt hälsosam dryck.

Forida's tehus
Hos Forida´s erbjuder vi dig en trevlig asiatisk tehusmiljö. Vad kan bli bättre än en hälsosam och exotisk dryck, som smakar underbart, svalkar på sommaren och värmer på vintern? Testa den underbara drycken Bubble Tea nu, endast hos Forida's tehus!

Forida's tehus finns även på Facebook